Табела-ж 20/21

Табела Прва државна лига - жени, Втора фаза - 1

ПозТимНат.БодовиПоб.Пор.С+С-С колП+П-П кол
1ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“824802400.0006003371.780
2ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “822712354.6006755101.324
3ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“819712182.6256675411.233
4ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“8165318101.8006325661.117
5ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“8134416131.2316135611.093
6ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ8114413150.8675646140.919

Табела Прва државна лига - жени, Втора фаза - 2

ПозТимНат.БодовиПоб.Пор.С+С-С колП+П-П кол
1ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“8155316121.3336175461.130
2ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“8145316121.3335815820.998
3ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“8134415131.1546185541.116
4ОК “УСКАНА“89359160.5634725850.807
5ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“86267180.3895005800.862
6ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“85268200.4005676400.886
7ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“81083240.1253946560.601
8ОК “БАМИ КОР“80081240.0423966240.635

Табела Прва државна лига - жени група А

ПозТимНат.БодовиПоб.Пор.С+С-С колП+П-П кол
1ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“618601809,9994502451.837
2ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“613421472.0004473731.198
3ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ611421391.4444754641.024
4ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“693310101.0003954270.925
5ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“693310110.9094464111.085
6ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“62155170.2944345080.854
7ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“60062180.1112664850.548

Табела Прва државна лига - жени група Б

ПозТимНат.БодовиПоб.Пор.С+С-С колП+П-П кол
1ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“616601844.5005143861.332
2ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “616511744.2505003551.408
3ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“613421572.1434884291.138
4ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“693310101.0004384071.076
5ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“66247120.5833894290.907
6ОК “УСКАНА“63153160.1883224690.687
7ОК “БАМИ КОР“60061180.0562984740.629