Резултати-ж

Финале ПЛЕЈ ОФ – 4

Финале ПЛЕЈ ОФ – 3

Финале ПЛЕЈ ОФ – 2

Финале ПЛЕЈ ОФ – 1

1/2 финале ПЛЕЈ ОФ – 2

1/2 финале ПЛЕЈ ОФ – 1

10. коло, Втора фаза – 1

10. коло, Втора фаза – 2


Екипата на ОК “Ускана“ е слободна.

9. коло, Втора фаза – 1

9. коло, Втора фаза – 2


Екипата на ОК “Македонија Макс“ е слободна.

8. коло, Втора фаза – 1

8. коло, Втора фаза – 2


Екипата на ОК “УГД Студент“ е слободна.

7. коло, Втора фаза – 1

7. коло, Втора фаза – 2


Екипата на ОК “Бами Кор“ е слободна.

6. коло, Втора фаза – 1

6. коло, Втора фаза – 2


Екипата на ОК “Универзитет во Тетово“ е слободна.

5. коло, Втора фаза – 1

5. коло, Втора фаза – 2


Екипата на ОК “Ускана“ е слободна.

4. коло, Втора фаза – 1

4. коло, Втора фаза – 2


Екипата на ОК “Македонија Макс“ е слободна.

3. коло, Втора фаза – 1

3. коло, Втора фаза – 2


Екипата на ОК “УГД Студент“ е слободна.

2. коло, Втора фаза – 1

2. коло, Втора фаза – 2


Екипата на ОК “Бами Кор“ е слободна.

1. коло, Втора фаза – 1

1. коло, Втора фаза – 2


Екипата на ОК “Универзитет во Тетово“ е слободна.

11. коло 20, 22. декември 2018


Екипата на ОК “Наковски волеј“ е слободна.

10. коло 14, 15, 16. декември 2018


Екипата на ОК “Ускана“ е слободна.

9. коло 8. декември 2018


Екипата на ОК “Јанта волеј“ е слободна.

8. коло 30. ноември, 1. декември 2018


Екипата на ОК “Работнички – Скопје“ е слободна.

7. коло 24. ноември 2018


Екипата на ОК “Работнички – Скопје“ е слободна.

6. коло 17. ноември 2018


Екипата на ОК “Универзитет во Тетово“ е слободна.

5. коло 10,11. ноември 2018


Екипата на ОК “Бами Кор“ е слободна.

4. коло 07. ноември 2018


Екипата на ОК “Работнички – жени“ е слободна.

3. коло 03, 04. ноември 2018


Екипата на ОК “Пелистер Волеј“ е слободна.

2. коло 27. октомври 2018


Екипата на ОК “УГД Студент“ е слободна.

1. коло 20, 21. октомври 2018


Екипата на ОК “Виктори Волеј“ е слободна.