Табела-ж 19/20

Табела Прва државна лига - жени

ПозТимНат.БодовиПоб.Пор.С+С-С колП+П-П кол
1ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “11301013056.0008646071.423
2ЖОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“11301013165.1678816471.362
3ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“1127922793.0008507001.214
4ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“11238326112.3648287451.111
5ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ Ф“11228326141.8579208011.149
6ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“11186520191.0538058090.995
7ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“11134717240.7088438171.032
8ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“11103813250.5207238610.840
9ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“1193811250.4407258020.904
10ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“1173811260.4236998400.832
11ОК “УСКАНА“1182913280.4648299360.886
12ОК “БАМИ КОР“1100110330.0004238250.513