Табела-ж

Табела Прва државна лига - жени, Втора фаза - 1

ПозТимНат.БодовиПоб.Пор.С+С-С колП+П-П кол
1ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “266723372164.500208515751.324
2ОК “РАБОТНИЧКИ – ЖЕНИ“266322466232.870207915901.308
3ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“224514851321.594187216131.161
4ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“222791334420.810154016470.935
5ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“202271330450.667150316770.896
6ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“201761422450.489128015410.831

Табела Прва државна лига - жени, Втора фаза 2 - 2

ПозТимНат.БодовиПоб.Пор.С+С-С колП+П-П кол
1ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“182581031330.939134713620.989
2ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“182271123370.622112613070.862
3ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ181961225410.610132414200.932
4ОК “БАМИ КОР“181861226420.619136215250.893
5ОК “УСКАНА“181451322460.478130515660.833

Табела после основната фаза:

Табела Прва државна лига - жени

ПозТимНат.БодовиПоб.Пор.С+С-С колП+П-П кол
1ОК “РАБОТНИЧКИ – ЖЕНИ“10291003047.5008305191.599
2ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “1027912839.3337524951.519
3ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“10248226112.3648546641.286
4ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“10176419151.2677057200.979
5ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“10155519181.0567817551.034
6ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“10155520191.0537848370.937
7ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ10144616210.7627547680.982
8ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“10124614190.7376597130.924
9ОК “УСКАНА“1072811260.4236748580.786
10ОК “БАМИ КОР“105289260.3466718090.829
11ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“1000100300.0004257510.566