Табела-м 20/21

Табела Прва државна лига - мажи 2Ф-1

ПозТимНат.БодовиПоб.Пор.С+С-С колП+П-П кол
1ОК „ЏИО СТРУМИЦА“215719260115.455170912071.416
2ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“215117455183.056171914001.228
3ОК „ВАРДАР“2130101135360.972146314940.979
4ГОК „БОРЕЦ“212381327450.600147316210.909

Табела Прва државна лига - мажи 2Ф-2

ПозТимНат.БодовиПоб.Пор.С+С-С колП+П-П кол
1ОК „ШКЕНДИЈА“193913643212.048148312341.202
2ОК „ЛИРИЈА“193411839271.444148013441.101
3ОК „ШТИП – УГД ШТИП“193111836311.161142814191.006
4ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“192171225390.641128314180.905
5ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“191031613480.271114214400.793
6ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“1900190570.00082214250.577

Табела Прва државна лига - мажи

ПозТимНат.БодовиПоб.Пор.С+С-С колП+П-П кол
1ОК „ЏИО СТРУМИЦА“9279027127.0006934711.471
2ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“924812446.0006935051.372
3ОК „ВАРДАР“921722273.1436955201.337
4ГОК „БОРЕЦ“9186318121.5006746171.092
5ОК „ШКЕНДИЈА“9155417141.2146916151.124
6ОК „ШТИП – УГД ШТИП“9124514160.8756156590.933
7ОК „ЛИРИЈА“993612180.6676036550.921
8ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“96277210.3335116440.793
9ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“93183240.1254676570.711
10ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“90090270.0003766750.557