Сезона 2018/19 – документи

FIVB-Volleyball_Rules_2017-2020-EN-v06
FIVB_VB_Refereeing_Guidelines_and_Instructions_2018.05.21
FIVB-Volleyball_Hand Signals_2017_2010-Poster-EN-v04
Пропозиции за натпреварување 18-19
2.Анекс на Пропозициите за натпреварување 2018-19
Пропозиции Млади категории, сезона 2018-19
СЕ-01-2018-19
ДЛ-01 2018-19
ДЛ-02 2018-19
ПРИЗНАНИЦА СТ-01
Растојание меѓу градовите