И Н Ф О Р М А Ц И Ј А

 

Со оглед на состојбата со корона вирусот, Владата на денешната седница донесе препорака спортските натпревари кај нас до 6-ти март да се играат без присуство на публика.

 

Во насока на оваа препорака, натпреварите од третото коло во Втората фаза, како и сите предвидени лигашки и куп натпревари во односниот период, ќе бидат одиграни без присуство на гледачи.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *