ЕП 2019: Македонија – Белорусија

Преглед

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
16.09.2019 20:30 Европско првенство - мажи - 2019 г. 2018/2019 Ц 5

Сениори

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000