ЕП 2019: Македонија – Турција

Преглед

Детали

Датум Време Лига Коло
13.09.2019 17:30 Европско првенство - мажи - 2019 г. Ц 2

Сениори

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000