ЖОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“ / ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
07.03.2020 18:50 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 1.4

Резултат

Тим12345T
ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“17252518153
ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“25141625102

ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Саздовски Никола
Втор судија
Ѓорѓиев Орце
Делегат
Никчевиќ Сања