ЖОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“ / ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ Ф“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
15.02.2020 19:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 1.1

Резултат

Тим12345T
ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“2525253
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“1419140

ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Здравески Славчо
Втор судија
Јовчевски Стојанче
Делегат
Здравески Здравко