ОК “БАМИ КОР“ / ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
17.04.2021 13:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.14

Резултат

Тим12345T
ОК “БАМИ КОР“2119220
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“2525253

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Јосифовски Драган
Делегат
Здравески Здравко