ОК “БАМИ КОР“ / ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
07.12.2019 16:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 9. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “БАМИ КОР“0816120
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“2525253

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јосифовски Драган
Втор судија
Спасовски Далибор
Делегат
Здравески Здравко