ОК “БАМИ КОР“ / ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
02.03.2019 17:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-2-3

Резултат

Тим12345T
ОК “БАМИ КОР“1918120
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“2525253

ОК “БАМИ КОР“

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Ристовски Милан
Делегат
Ристоски Љупчо