ОК “БАМИ КОР“ / ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
13.03.2021 16:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.8

Резултат

Тим12345T
ОК “БАМИ КОР“1912180
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“2525253

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Цеков Александар
Втор судија
Весевски Давор
Делегат
Пеица Светислав