ОК “БАМИ КОР“ / ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
24.10.2020 17:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 2. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “БАМИ КОР“2110110
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“2525253

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јаневиќ Моника
Втор судија
Давитков Марјан
Делегат
Здравески Здравко