ОК “БАМИ КОР“ / ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
22.02.2020 14:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 2.2

Резултат

Тим12345T
ОК “БАМИ КОР“2211190
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ2525253

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јовчевски Стојанче
Втор судија
Јаневиќ Моника
Делегат
Пеица Светислав