ОК “БАМИ КОР“ / ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
13.04.2019 17:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-2-9

Резултат

Тим12345T
ОК “БАМИ КОР“2525253
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ2221180

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јосифовски Драган
Втор судија
Спасовски Далибор
Делегат
Ристоски Љупчо