ОК “БАМИ КОР“ / ОК “УСКАНА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
07.03.2020 17:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 2.4

Резултат

Тим12345T
ОК “БАМИ КОР“1608210
ОК “УСКАНА“2525253

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УСКАНА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Јосифовски Драган