ОК “БАМИ КОР“ / ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
02.04.2021 Одложен Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.12

Резултат

Тим12345T
ОК “БАМИ КОР“1316130
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“2525253

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Јосифовски Драган
Делегат
Пеица Светислав