ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“ / ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
22.02.2020 17:30 Прва Државна лига - мажи 2019/2020 Втора фаза 1.2

Резултат

Тим12345T
ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“200925181
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“252522253

ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Саздовски Никола
Втор судија
Давитков Марјан
Делегат
Трајков Мирко