ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“ / ОК „ШКЕНДИЈА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
31.03.2021 18:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 2.9

Резултат

Тим12345T
ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“1620220
ОК „ШКЕНДИЈА“2525253

ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ШКЕНДИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Новачев Сашо
Втор судија
Жабев Зоран
Делегат
Трајков Мирко