ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“ / ОК „ШТИП – УГД ШТИП“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
07.03.2020 17:30 Прва Државна лига - мажи 2019/2020 Втора фаза 1.4

Резултат

Тим12345T
ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“162525253
ОК „ШТИП – УГД ШТИП“252021231

ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ШТИП – УГД ШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Жабев Зоран
Втор судија
Белевски Иван
Делегат
Тасев Марјан