ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“ / ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
03.02.2021 20:00 Куп на ОФМ - мажи 2020/2021 1/8 финале

Резултат

Тим12345T
ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“2625253
ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“2419180

ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000