ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“ / ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
13.02.2021 13:30 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 2.3

Резултат

Тим12345T
ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“2526253
ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“1424190

ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000