ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “БАМИ КОР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
06.03.2021 15:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.7

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“25232525183
ОК “БАМИ КОР“27252110162

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Трајков Иван
Втор судија
Ричлиев Филип
Делегат
Атанасов Трајче