ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “БАМИ КОР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
31.10.2020 16:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 3. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“2525253
ОК “БАМИ КОР“1709180

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Маџаров Ѓоше
Втор судија
Серафимов Благој
Делегат
Тасев Марјан