ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
27.11.2019 16:30 Прва Државна лига - жени 2019/2020 7. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“2525263
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“1508240

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Зафиров Ѓоре
Втор судија
Жабев Зоран
Делегат
Трајков Мирко