ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
06.02.2021 16:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.3

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“1818150
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“2525253

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Ричлиев Филип
Втор судија
Трајков Иван
Делегат
Атанасов Трајче