ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
20.04.2019 17:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-1-10

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“1823190
ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“2525253

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Амбарков Орданче
Втор судија
Новачев Сашо
Делегат
Атанасов Трајче