ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
23.02.2019 17:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-1-2

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“252519253
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“142225131

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Судии

Прв судија
Трајков Иван
Втор судија
Ричлиев Филип
Делегат
Атанасов Трајче