ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
31.03.2021 16:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.11

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“1216120
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“2525253

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Трајков Иван
Втор судија
Ричлиев Филип
Делегат
Атанасов Трајче