ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “РАБОТНИЧКИ – ЖЕНИ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
01.12.2018 16:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 8

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“1722130
ОК “РАБОТНИЧКИ – ЖЕНИ“2525253

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “РАБОТНИЧКИ – ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Зафиров Ѓоре
Втор судија
Жабев Зоран
Делегат
Атанасов Трајче