ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
07.11.2018 17:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 4

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“1517130
ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “2525253

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Играч S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
Василева Верица0000000000
Владевска Даниела0000000000
Глигорова Христина0000000000
Гошева Зорица0000000000
Дикова Мила0000000000
Димитриева Спасенија0000000000
Иванова Светлана0000000000
Илков Елена0000000000
Јаникиеска Марија0000000000
Карлијска Велика0000000000
Крстева Симона0000000000
Стефкова Миа0000000000
Чинкова Катерина0000000000
Вкупно0000000000

Тренер / Assistant coach: Василев Андон
Тренер / Assistant coach: Јанков Кире

ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “

Играч S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
Алексовска Александра0000000000
Баталаковска Антонија0000000000
Бодрожа Теа0000000000
Ѓурѓевиќ Ирма0000000000
Ивановска Емилија0000000000
Јачева Ивана0000000000
Мараш Ивана0000000000
Николова Мартина0000000000
Пандева Елена0000000000
Петровска Тодорка0000000000
Ристовска Христина0000000000
Станковска Стефани0000000000
Стојанова Тамара0000000000
Филиповска Марта0000000000
Вкупно0000000000

Тренер / Assistant coach: Христов Глигор
Тренер / Assistant coach: Деспотовски Душко

Судии

Прв судија
Новачев Сашо
Втор судија
Зафиров Ѓоре
Делегат
Атанасов Трајче