ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
20.03.2021 15:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.9

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“1917200
ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“2525253

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимов Благој
Втор судија
Маневски Стефан
Делегат
Атанасов Трајче
Трајков Мирко