ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “УСКАНА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
05.12.2020 16:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.1

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“1120230
ОК “УСКАНА“2525253

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УСКАНА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Ричлиев Филип
Втор судија
Трајков Иван
Делегат
Атанасов Трајче