ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ Ф“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
07.03.2020 16:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 1.4

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“1914070
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“2525253

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Петров Влатко
Втор судија
Младеновски Игор
Делегат
Атанасов Трајче