ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“ / ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
14.11.2020 16:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 5. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“1519220
ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“2525253

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Амбарков Орданче
Втор судија
Новачев Сашо
Делегат
Атанасов Трајче