ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“ / ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
06.02.2021 15:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 2.2

Резултат

Тим12345T
ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“1617190
ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“2525253

ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Давитков Марјан
Втор судија
Јаневиќ Моника
Делегат
Ристоски Љупчо