ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“ / ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Преглед

Содржина

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
10.11.2018 18:00 Прва Државна лига - мажи 2018/2019 2

Резултат

Тим12345T
ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“1413120
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253

ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Ристовски Милан
Втор судија
Спасовски Далибор
Делегат
Ристоски Љупчо