ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“ / ОК „ШКЕНДИЈА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
08.03.2020 Ќе се одреди Прва Државна лига - мажи 2019/2020 Втора фаза 2.3

Резултат

Тим12345T
ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“252114151
ОК „ШКЕНДИЈА“192525253

ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ШКЕНДИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000