ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“ / ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
12.03.2019 19:00 Прва Државна лига - мажи 2018/2019 2-2-4

Резултат

Тим12345T
ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“1021150
ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“2525253

ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“

ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

Судии

Прв судија
Јосифовски Драган
Втор судија
Спасовски Далибор