ОК „ЛИРИЈА“ / ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
14.11.2020 19:30 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 6. коло

Резултат

Тим12345T
ОК „ЛИРИЈА“1623160
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253

ОК „ЛИРИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Цеков Александар
Втор судија
Јаневиќ Моника
Делегат
Трајков Мирко