ОК „ЛИРИЈА“ / ОК „ШКЕНДИЈА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
13.02.2021 19:30 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 2.3

Резултат

Тим12345T
ОК „ЛИРИЈА“252021181
ОК „ШКЕНДИЈА“202525253

ОК „ЛИРИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ШКЕНДИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000