ОК „ЛИРИЈА“ / ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
13.03.2021 18:15 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 2.7

Резултат

Тим12345T
ОК „ЛИРИЈА“282525253
ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“302112061

ОК „ЛИРИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Давитков Марјан
Втор судија
Јовчевски Стојанче
Делегат
Пеица Светислав