ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“ / ОК “БАМИ КОР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
10.04.2021 14:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.13

Резултат

Тим12345T
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“2525253
ОК “БАМИ КОР“1319140

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Ричлиев Филип
Втор судија
Трајков Иван
Делегат
Џинес Симон