ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“ / ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
27.03.2021 13:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.10

Резултат

Тим12345T
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“2525253
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“1015160

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000