ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“ / ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
07.11.2018 16:30 Прва Државна лига - жени 2018/2019 4

Резултат

Тим12345T
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“151580
ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“2525253

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Трајков Иван
Втор судија
Џинес Симон
Делегат
Тасев Марјан