ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“ / ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
22.12.2018 18:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 11

Резултат

Тим12345T
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“1918160
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“2525253

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Ричлиев Филип
Втор судија
Трајков Иван
Делегат
Атанасов Трајче