ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“ / ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
23.11.2019 14:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 6. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“1826180
ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“2528253

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Трајков Иван
Втор судија
Попов Димитар
Делегат
Џинес Симон